Ens hem renovat! Atenció als canvis!


Si ja tenies un compte amb nosaltres:

A partir d'ara el teu nom d'usuari és la teva adreça de correu. La contrasenya es manté i serà la mateixa que utilitzaves fins ara.

Si és la primera vegada que entres aquí:

Per participar en els nostres cursos online, cal que prèviament t'hagis inscrit al curs. Si encara no ho has fet, ho pots fer a la nostra web.

Si ja t'has inscrit a un curs, el dia abans que comenci rebràs un missatge automàtic des d'aquesta plataforma amb el teu nom d'usuari i la contrasenya.

Tingues en compte que segons les restriccions del teu gestor de correu, aquest missatge podria anar a parar a la safata de correu brossa. Si vols evitar-ho, et recomanem que incloguis el domini @laboratoridelletres.com a la llista d'adreces segures al teu gestor de correu.

Si ya tenías una cuenta con nosotros:

A partir de ahora tu nombre de usuario es tu dirección de correo. La contraseña se mantiene y será la misma que utilizabas hasta ahora.

Si es la primera vez que entras aquí:

Para participar en nuestros cursos online, es necesario que previamente te hayas inscrito en el curso. Si aún no lo has hecho, puedes hacerlo en nuestra web.

Si ya te has inscrito en un curso, el día antes de que comience recibirás un mensaje automático desde esta plataforma con tu nombre de usuario y la contraseña.

Ten en cuenta que según las restricciones de tu gestor de correo, este mensaje podría ir a parar a la bandeja de spam. Si quieres evitarlo, te recomendamos que incluyas el dominio @laboratoridelletres.com en la lista de direcciones seguras de tu gestor de correo.

Ja teniu un compte?

Les galetes han d'estar habilitades en el vostre navegador